گروه علوم و
مهندسی صنایع غذایی
رشته علوم و
مهندسی صنایع غذایی با هدف ارزش بخشیدن به فرآوردههای اولیه غذایی با منشأ
کشاورزی، دامی و شیلات بنا نهاده شده است. بر مبنای سرفصل آموزشی وزارت متبوعه، در
رشته مذکور دانشجویان با مباحثی همچون خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی مواد
غذایی، فرآیندهای مختلف نگهداری و تبدیل و تکنولوژیهای تولید، استفاده بهینه از مواد
اولیه کشاورزی و دامی و کاهش یا تبدیل ضایعات محصولات کشاورزی، خواص کاربردی ترکیبات
مورد استفاده در صنایع غذایی و بسته بندی محصولات غذایی آشنا شده وتحت آموزشهای
لازم جهت آمادهسازی و تربیت نیروی متخصص چه به لحاظ علمی و چه مهارتهای عملی
برای فرصتهای شغلی که در کشور و علی الخصوص استان کردستان وجود دارند، قرار می
گیرند.
دانشگاه کردستان
از سال 1394 از طریق کنکور سراسری شروع به جذب دانشجویان رشته علوم و مهندسی صنایع
غذایی در مقطع کارشناسی با هدف توسعه دانشکده کشاورزی و ترتیب نیروی ماهر بومی کرده
است.
مقاطع تحصیلی:
کارشناسی؛ رشته علوم و
مهندسی صنایع غذایی
فرصتهای شغلی فارغالتحصیلان
رشته صنایع غذایی:
مدیر واحدهای صنعتی مواد غذایی
مسئول فنی واحدهای صنایع غذایی
مدیر کنترل کیفیت واحدهای صنایع غذایی
کارشناس و مسئول واحد تحقیقات و توسعه
کارشناس اداره استاندارد
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی معاونت غذا و دارو
تعداد واحدهای که در طول دوران کارشناسی باید بگذرانند:
|
دروس
|
تعداد واحد
|
عمومی
|
22
|
علوم پایه
|
32
|
تخصصی
|
77
|
تخصصی - انتخابی
|
9
|
جمع
|
140
|