دانشکده علوم پایه و فنی مهندسی بیجار گروس در سال 1393 برای دوره کارشناسی با دو گروه علوم کامپیوتر و آمار و برای دوره ارشد با گروه فیزیک تاسیس و افتتاح شد.
اولین ورودی دانشجویان علوم کامپیوتر، آمار و فیزیک با ظرفیت 45 نفر در سال 1393 مشغول به تحصیل شدند.
این دانشکده دارای زیربنای بیش از 3500 مترمربع که شامل کلاس‌های آموزشی سالن آمفی‌تئاتر، سایت کامپیوتری، کتابخانه، سالن مطالعه، آزمایشگاه، نمازخانه و غذاخوری می‌باشد.
از اهداف این دانشکده در سال‌های آتی می‌توان به احراز جایگاه علمی شایسته برخورداری از اساتید متخصص و فرهیخته و نخبه، دستیابی به دانش فناوری اثربخش متناسب با نیازهای کشور اشاره کرد.
اخبار و رویدادها
درباره دانشکده
این دانشکده در شهرستان بیجار واقع در استان کردستان می باشد.
درباره بیجار
بیجار (به کردی: Bîcar) یکی از شهرهای استان کردستان، مرکز شهرستان بیجار و از قدیمیترین شهرهای ایران است. بیجار در گذشته مرکز ولایت گروس بوده است. این شهر با ارتفاع 1٬940 متر از سطح دریا بعد از شهرکرد دومین شهر بلند ایران به حساب می آید، شهر بیجار از لحاظ ارتفاع 770 متر از تهران و 425 متر از سنندج بلندتر است، فاصله شهر بیجار تا سنندج مرکز استان کردستان 142 و تا شهر تهران 472 کیلومتر میباشد. شهر بیجار از شمال غربی به کوه نقاره کوب (به کردی: نهقاره کووت) با ارتفاع (2،210) متر و از مغرب به کوه نِسار با ارتفاع (2،350) و از جنوب غربی به کوه بادامستان محدود میشود. شهرستان بیجار از شمال شرقی با استان زنجان، از شمال غربی با استان آذربایجان غربی، از شرق با استان همدان، از غرب با شهرستانهای دیواندره و سنندج، و از جنوب با شهرستان قروه همسایه است. بیجار منطقهای کوهستانی است، با آب و هوایی سرد و خشک. جمعیت این شهر بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1390 برابر با 52٬283 نفر و 14٬970 خانوار میباشد. اهالی شهر بیجار به زبان کردی سورانی با لهجهٔ گروسی (به کردی: گەڕووسی) سخن میگویند. همچنین در منطقه بیجارگروس به گویشهای کلهری و گورانی نیز تکلم میکنند.