اطلاعیه در خصوص نحوه ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان پردیس
شنبه، 20 آبان 1396
اطلاعیه در خصوص نحوه ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان پردیس
نحوه ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان پردیس اعلام گردید.
به اطلاع پذیرفته‌شدگان محترم پردیس دانشگاه می‌رساند:
  • ثبت نام از دانشجویان به صورت حضوری در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 21 و 22 آبان ماه در محل پردیس دانشگاه واقع در طبقه دوم ساختمان شماره 2 دانشکده مهندسی به عمل خواهد آمد.
  • شروع کلاسها از تاریخ 1396/11/13 می‌باشد.
مدارک لازم جهت ثبت‌نام:
  • اصل و تصویر مدرک کارشناسی که در آن معدل کارشناسی قید شده باشد. (پذیرفته شدگانی که قادر به ارائه اصل مدرک نیستند، فرم معدل مندرج در سایت سازمان سنجش را پس از تایید در دانشگاه محل تحصیل کارشناسی، ارائه نمایند.)
  • اصل و تصویر مدرک کاردانی که در آن معدل قید شده باشد. (برای افرادی که مدرک کارشناسی آنان ناپیوسته می‌باشد)
  • مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید. (مخصوص برادران)
  • شش قطعه عکس جدید تمام رخ 4×3
  • اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی (دو سری)
توجه: به اطلاع کلیه دانشجویان کارشناسی‌ارشد رشته برق در کلیه گرایش‌ها که در مرحله تکمیل ظرفیت پذیرفته شده‌اند می‌رساند که در تاریخ‌های 96/8/21 و 96/8/22 لازم است پس از مراجعه به آموزش کل حتما به آموزش گروه مهندسی برق مراجعه نمایند.

منبع: پردیس دانشگاه