مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان دوره آموزشی برگزار خواهد نمود.
چهارشنبه، 2 خرداد 1397
مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان، به منظور ارتقاء شایستگی‌های حرفه‌ای و مهارتی دانشجویان در حرفه‌های زیر اقدام به برگزاری دوره آموزشی خواهد نمود.
جهت ثبت نام تا تاریخ 97/3/23 به مرکز کارآفرینی (واقع در سازمان مرکزی قدیم) مراجعه نمائید.
ردیف عنوان حرفه زمان دوره تاریخ برگزاری محل برگزاری
1 سیم کشی و عیب یابی مدارات پایه ساختمان 64 ساعت تیرماه 97 مرکز شهید ورمقانی
2 راه اندازی موتورهای القایی با کنترل دور siemens 50 ساعت مرداد 97 مرکز شهید ورمقانی
3 طراحی با نرم افزارSolidworks 30ساعت تیرماه 97 دانشگاه کردستان