شنبه، 24 فروردین 1398
اطلاعیه از طرف رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه در خصوص نیازسنجی منابع مورد نیاز کتابخانه جهت خرید از سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
اعضای محترم هیات علمی؛ مدیران و کارکنان محترم دانشگاه کردستان
با سلام

احتراماً ضمن تشکر و قدردانی فراوان از همه شما عزیزان، به پاس همکاری در گردآوری و مجموعه‌گستری منابع اطلاعات علمی مورد نیاز کتابخانه مرکزی دانشگاه، به استحضار می‌رساند، باتوجه به برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (4 تا 14 اردیبهشت 1398)؛ لطفاً کتاب‌های مورد نیاز خود را از طریق آدرس سایت نمایشگاه کتاب جستجو و در فرم درخواست‌ها که به پیوست حضورتان ارسال می‌گردد، تکمیل نمایید. کارکنان محترم و مدیران محترم غیر هیات علمی درخواست های خود را به آدرس ایمیل sadqiani177@gmail.com  ارسال فرمایند. همکاران بزرگوار هیات علمی هم درخواست های خود را به معاونین محترم پژوهشی دانشکده ها تحویل دهند.
فرصت نهایی جهت ارسال درخواست ها، پایان وقت اداری روز 30 فروردین 98 است.
آدرس سایت نمایشگاه کتاب:      tibf.ir/fa/book?/booklang

با تشکر