The Faculty of Natural Resources
سه‌شنبه، 6 اسفند 1398
The Faculty of Natural Resources
دانشکده منابع‌طبیعی دانشگاه کردستان با رسالت آموزش و تحقیق در راستای حفاظت و حراست از طبیعت، بهره‌برداری پایدار از ذخایر و ثروت‌های طبیعی، ارتقاء کیفیت محیط‌زیست و تجدید حیات و بازسازی طبیعت و منابع طبیعی قابل تجدید اعم از: جنگل‌ها و مراتع، منابع آب و خاک، حیات وحش و آبزیان و شناخت ومقابله با مخاطرات محیطی فعالیت می‌کند.
این دانشکده در سال 1374 آغاز به کار کرد و در حال حاضر با بهره گیری از 32  نفر عضو هیأت علمی تمام وقت و 22 مدرس حق‌التدریس مدعو  با 6 گروه آموزشی و بهره‌گیری از 27 آزمایشگاه و کارگاه مجهز در حال ارایه خدمات آموزشی و پژوهشی است. این دانشکده در حال حاضر با تعداد 531 نفر دانشجوی مقطع کارشناسی در 6 رشته و  بیش از  246 دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد در 25 رشته گرایش در حال فعالیت است. در سال 1398 تعداد 11 نفر دانشجوی بین‌الملل در مقطع تحصیلات تکمیلی در این دانشکده مشغول به تحصیل می‌باشند. این دانشکده هم‌چنین دارای یک مرکز پژوهشی (مرکز پژوهش‌های جنگل‌های زاگرس شمالی) در شهرستان بانه می‌باشد. در سال 1398 گروه پژوهشی مطالعات محیطی دریاچه زریبار در پژوهشکده کردستان‌شناسی با مشارکت اعضای هیات علمی دانشکده منابع طبیعی تشکیل گردید.

برای دانلود فایل فلایر اینجا کلیک کنید

منبع: مدیریت امور بین‌الملل