قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پایان نامه ی خود را با نرم افزارهای زی‌پرشین (XePersian) یا لاتک (LATEX)
دوشنبه، 2 تیر 1399
نحوه آماده‌سازی فایل‌های پایان‌نامه برای کتابخانه مرکزی
آن دسته از دانشجویانی که برای تهیه فایل پایان‌نامه خود از نرم‌افزارهای زی‌پرشین یا لاتک استفاده می‌کنند توجه داشته باشند، برای تسویه حساب با کتابخانه ارشد علاوه بر فایل یکپارچه PDF باید یک فایلWORD را نیز که به شرح ذیل می‌باشد آماده نموده و تحویل بخش پایان‌نامه‌ها دهند.
برای تهیه فایل WORD باید دقیقاً طبق شیوه تدوین دانشکده علوم پایه که در سایت خود دانشکده موجود است عمل نموده و کلیه تنظیمات مربوطه را از جمله تنظیم سایز کاغذ و تنظیم حاشیه‌های اطراف کاغذ و ... انجام دهید. این فایل WORD  باید دقیقاً از تصویر جلد فارسی شروع شده و تا انتهای مقدمه را به ترتیب در آن قید نمایید و بعد از مقدمه دوباره از قسمت فهرست منابع تا آخرین صحفه که تصویر جلد انگلیسی است را در آن درج نمائید. برای فایل WORDکاری به متن اصلی نداریم و نیازی به درج فصل اول تا انتهای فصل آخر نیست.

ترتیب قرارگرفتن صفحات پایان‌نامه در فایل WORD آن‌گونه که در بالا ذکر شد:
1-     تصویر جلد فارسی پایان‌نامه
11- فهرست جدول‌ها - در صورت لزوم
2-     صفحه به نام خدا
12- فهرست شکل‌ها و تصاویر (در صورت لزوم)
3-     صفحه عنوان فارسی
13- صفحه علائم اختصاری و نشانه‌ها (در صورت لزوم)
4-     صفحه واگذاری حقوق
14- پیوست‌ها  و ضمائم (در صورت لزوم)
5-     تصویر صفحه تعهدنامه امضا شده توسط دانشجو
15- مراجع
6-     تصویر صفحه تصویب‌نامه فارسی (تأیید انجام پایان‌نامه با مهر و امضاء گروه و دانشکده)