رئیس جدید دانشکده علوم پایه دانشگاه کردستان معرفی شد
دوشنبه، 17 شهریور 1399
رئیس جدید دانشکده علوم پایه دانشگاه کردستان معرفی شد
رئیس دانشگاه کردستان در جلسه شورای دانشگاه از زحمات پروفسور شهریار سلیمی رئیس سابق دانشکده علوم پایه تقدیر و پروفسور عبدالله سلیمی را به عنوان رئیس جدید این دانشکده معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان امروز دوشنبه 17 شهریور دکتر رحمت صادقی در جلسه شورای دانشگاه دانشکده علوم را یکی از بهترین دانشکده‌ها دانست که دکتر شهریار سلیمی آنها را مدیریت کرده و مسئولیت خود را به خوبی انجام داده‌ است. وی ضمن تقدیر از پروفسور سلیمی جهت قبول این پست، عنوان کرد: چهره کاریزمایی ایشان هم در دانشکده و هم در شورای دانشگاه باعث ارتقای آنها خواهد بود. در ادامه نیز دکتر شهریار سلیمی ضمن ابراز خرسندی از انتصاب دکتر عبدالله سلیمی به عنوان رئیس دانشکده این پست را به ایشان تبریک گفت. همچنین دکتر عبدالله سلیمی ضمن تشکر از اعتماد دانشگاه به ایشان، اظهار کرد: برای ایجاد صمیمیت و رفع مشکلات دانشکده در چارچوب برنامه استراتژیک دانشگاه تلاش خواهم کرد. وی با اشاره به اینکه دانشکده علوم به حمایت نیاز دارد، اعلام کرد: تزریق نیروی جوان هیئت علمی به این دانشگاه می‌تواند در پیشبرد اهداف آن موثر باشد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان