حضور کمیته کردفم دانشکده مهندسی در شهرک صنعتی سقز
سه‌شنبه، 22 مهر 1399
حضور کمیته کردفم دانشکده مهندسی در شهرک صنعتی سقز
در راستای گسترش ارتباطات صنعت و دانشگاه، دانشکده مهندسی دانشگاه کردستان و شرکت شهرکهای صنعتی کردستان مهمان شهرک صنعتی سقز شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، ریاست و معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی به همراه نمایندگان گروه های مختلف دانشکده مهندسی در کمیته راهبردی دانش و فناوری مهندسی (کُردفم) اقدام به برگزاری برنامه بازدیدی از شرکت قند مادنوش  در شهرک صنعتی سقز کردند. در این بازدید، مدیران شرکت توضیحاتی را درخصوص نحوه تولید و توزیع و همچنین کنترل کیفی محصولات مطرح نمودند و بازدیدکنندگان از نزدیک با بخش های مختلف شامل سیلو، بخش تصفیه شربت و تولید و بسته بندی نهائی آشنا شدند. در این شرکت، پس از تهیه مواد خام مرغوب اولیه و با در اختیار داشتن تجهیزات و دستگاه های تمام اتوماتیک و نظارت متخصصین و مهندسین صنایع غذایی، قند مرغوب و استاندارد تولید و به بازار عرضه می شود.

منبع: روابط عمومی