خبری از تعامل "کردفم" با بخش صنعت لبنیات
دوشنبه، 28 مهر 1399
خبری از تعامل
کمیته راهبردی دانش و فناوری مهندسی (کُردفم) با هدف تداوم ارتباطات سازنده دانشکده مهندسی با شرکت ها و صنایع، مهمان شرکت لبنیات پاک آرا کردستان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در جریان بازدید جمعی از اساتید دانشکده مهندسی و شرکت شهرکهای صنعتی کردستان از شرکت لبنیات پاک آرا کردستان، بر گسترش ارتباطات دوجانبه تاکید شد.
در این بازدید ریاست دانشکده مهندسی، دبیر کمیته کُردفم، همچنین نمایندگان واحدهای صنعتی استان و جمعی از اساتید دانشگاه
های کردستان و آزاد اسلامی واحد سنندج حضور داشتند.
بازدیدکنندگان در این دیدار با تاریخچه و ظرفیت تولید شرکت، آشنا و قسمتهای مختلف آن شامل خط تولید، انبار محصولات، واحد کنترل کیفی و بسته بندی توسط مسئولین شرکت تشریح شد. در پایان مقرر گردید با تداوم همکاری و تعامل نزدیک­تر، در آینده نزدیک زمینه برگزاری فعالیتهای مشترک و عقد تفاهم نامه همکاری فراهم گردد.
کردفم با ارسال گزارشی به روابط عمومی دانشگاه نوشته است: واحد تولیدی پاک آرا یکی از زیر مجموعه های اصلی لبنیات پاک تهران می باشد که با ارتقاء سطح کیفیت و دانش و تجهیزات موجود موفق به اخذ مجوز تولید محصولات با برند پاک جهت عرضه در تمامی استانها شده است و سبد محصولات خود را در استانهای همجوار همچون همدان و کرمانشاه و ایلام به صورت کامل عرضه می کند.

منبع: روابط عمومی