نخستین همکاری مشترک صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) و بنیاد ملی علوم طبیعی چین (NSFC)
یکشنبه، 2 خرداد 1400
نخستین فراخوان مشترک (INSF) و (NSFC) در سه زمینه علمی علوم زیستی، علوم مواد و ریاضیات اعلام شد
پژوهشگران ایرانی می‌توانند از تاریخ 20 اردیبهشت 1400 لغایت 18 تیر 1400 پروپوزال‌های مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت نمایند. ارسال پروپوزال نهایی پژوهشگران ایرانی تنها از طریق سامانه صندوق میسر خواهد بود.
حداقل مدت زمان اجرای هر طرح پژوهشی در قالب این فراخوان یک سال، و حداکثر مدت زمان اجرای هر طرح سه سال می‌باشد. همچنین، سقف حمایت از هر طرح پژوهشی برگزیده در این فراخوان مبلغ 10.000.000.000 ریال (3.330.000.000 به ازای هر سال) می‌باشد.

منبع: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه کردستان

اولویت‌های پژوهشی