قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم
شنبه، 27 شهریور 1400
قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم
نحوه ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاه کردستان
اساتید و دانشجویان گرامی جهت ورود به سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه کردستان می‌توانید وارد سایت زیر شوید:
vclass.uok.ac.ir

نام کاربری اساتید: شماره استادی در گلستان
و پسورد اساتید: کد ملی

نام کاربری دانشجویان: شماره دانشجویی
و پسورد دانشجویان: کد ملی

اگر قبلاً پسورد خود را تغییر نداده‌اید، توصیه می شود پسورد خود را تغییر دهید و ایمیل خود را در قسمت پروفایل ثبت کنید.

دانشجویان گرامی، می توانید از راهنماهای قرار داده شده در صفحه وبسایت را برای استفاده از سامانه آموزش مجازی استفاده کنند.

دانشجویان گرامی، همچنین می توانید از ابزارک قرار داده شده در پایین صفحه سایت مذکور برای گفتگو با کارشناسان دانشگاه استفاده کنید. در ساعات اداری به کلیه سوالات شما بصورت آنلاین پاسخ داده می شود. در ساعات غیر اداری با مراجعه به لینک elc.uok.ac.ir/goftino مطابق برنامه زمانی به صورت محدود پاسخگوی شما خواهیم بود.

اساتید گرامی، لطفاً کیفیت اینترنت خود را برای ارائه مناسب دروس در کلاس‌های مجازی سنجش کنید. ابتدا وارد سایت speed.cloudflare.com شوید و سی ثانیه صبر کنید تا تست تمام شود. 1- مقدار Jitter نباید بیشتر از 30 باشد. 2- مقدار Ping نباید بیشتر از 150 باشد. 3- مینیمم اعداد نشان داده شده در قسمت 100kB upload test نباید کمتر از 500 کیلوبیت‌برثانیه باشد. در غیر اینصورت هنگام به‌اشتراک‌گذاری دسکتاپ، کلاس به مشکل خواهد خورد لذا نیاز هست از یک اینترنت مناسب‌تر در مکان و ساعتی که تدریس می‌کنید استفاده نمایید.