درباره دانشگاه

دانشگاه کردستان در نیمسال اول سال تحصیلی 54-1353 فعالیت خود را به عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و برای اولین بار در رشته دبیری ریاضی اقدام به پذیرش دانشجو نمود.

در نیمسال اول سال تحصیلی 56-1355 پس از پیوستن به دانشگاه رازی کرمانشاه به صورت یکی از پردیس‌های آن دانشگاه به نام دانشکده تربیت دبیر سنندج علاوه بر رشته دبیری ریاضی در رشته‌های شیمی و زبان انگلیسی نیز دانشجو پذیرفته و بدین صورت فعالیت‌های آموزشی خود را ادامه داد.

در سال 1370 وزارت فرهنگ و آموزش عالی آن زمان با فعالیت آموزشی و پژوهشی مستقل این واحد آموزشی تحت عنوان دانشگاه کردستان موافقت نمود. از این زمان به بعد رشته‌های مختلفی به مجموعه رشته‌های این دانشگاه افزوده شده‌است. دانشگاه‌ کردستان در حال حاضر دارای بیش از 9500 دانشجو می‌باشد که در 80 رشته – مقطع در 8 دانشکده و یک پردیس به 3 صورت روزانه، شبانه و نیمه حضوری در حال تحصیل می‌باشند.