دانشگاه کردستان با 9500 دانشجو در 8 دانشکده و مجموع 45 رشته تحصیلی یکی از دانشگاههای بزرگ غرب کشور محسوب میشود.
تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه در مجموع 379 نفر، که شامل 28 استاد تمام، 126 دانشیار، 211 استادیار و 14 مربی میباشد. همچنین 205 نفر نیز به عنوان پرسنل اداری دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.
باطلاع کلیه اساتید و هسته ها و واحد های فناور گرامی می رساند که اولین دوره از سلسله کارگاه های آموزشی آینده نگاری اکو سیستم نوآوری زیر نظر مدیریت توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری برگزار می گردد.
برگزاری اولین دوره از سلسله کارگاه های آموزشی آینده نگاری اکو سیستم نوآوری" زیر نظر مدیریت توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان
مدیریت توسعه کارآفرینی،مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان با همکاری موسسه فناور پویان یوتاب(کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری)،تدبیر تجارت دال کورد و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می کند
فراخوان جذب پژوهشگر پسادکتری دانشگاه کردستان در سال 1401 منتشر شد
آموزش از صفر تا 100 excel ویژه اعضای محترم هیات علمی و کارمندان محترم در مرکز کارآفرینی دانشگاه کردستان
ر تاریخ 25 بهمن ماه سال جاری با حضور مدیران دو مجموعه و همکاران بخش های نوآوری،منتا و حوزه صنایع کوچک شرکت شهرک های استان در محل شرکت شهرک ها برگزار گردید.
چهارشنبه 4 اسفند 1400 ساعت 6 تا 8 عصر
نخستین همایش بین المللی هورامان در 10 و 11 آبان ماه 1401 برگزار می گردد.
ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی از طرح های مرتبط با حوزه فرزندآوری، درمان ناباوری و سلامت مادر و کودک حمایت می کند
فراخوان جدید نوبت اول اولویت های پژوهشی وزارت ورزش و جوانان در سال 1400 اعلام شد
از بزرگترین اهداف مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گسترش و تسهیل ارتباط علمی میان مراکز دانشگاهی و پژوهشی ایران و مراکز علمی بینالمللی جهان است، برنامههایی همچون جندی شاپور(برنامه همکاری مشترک ایران و فرانسه)، ICRP(برنامه همکاری مشترک ایران و 29 کشور جهان)، برنامه پیترو دلاواله (برنامه همکاری مشترک ایران و ایتالیا)، برنامه حمایت از همکاریهای بینالمللی برای توسعه پژوهشهای کاربردی(ایکارد)، برنامه همکاریهای بینالمللی برای توسعه آموزش(آیسد) طراحی و در حال اجراست.
هدف اصلی از تشکیل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در واقع ایفای وظایف بنیاد ملی علم ایران بوده است. در حال حاضر این صندوق با بیش از بیست و شش هزار عضو هیأت علمی دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی مرتبط است. عمده فعالیتهای این صندوق در حوزههای: حمایت از طرحهای پژوهشی، پسادکتری، ثبت اختراعات، کرسی پژوهشی، پژوهانه (گرنت) و حمایت از ایجاد و توسعه مراکز نوآوری، انجام میگیرد.
برای مشاهده طرحها و اولویتها حتما عضو شوید.